„MANDRA – Bulgarian Dairy Products са висококачествени български продукти от 100% натурално фермерско мляко, които се произвеждат по традиционни рецепти, съхранили духа на стара България.
За нас най-важни са земята и животните! Само така можем да гарантираме качеството на MANDRA – Bulgarian Dairy Products. Ето защо сами отглеждаме зърнените култури, които след това използваме за храна на стадата във фермите. Проследяваме целия цикъл от земята, през храната, качеството на всеки литър мляко, до производството на крайния продукт.
В MANDRA разполагаме и с едни от най-новите технологии за производство и пакетаж на млечните продукти в България, както и с високотехнологична пречиствателна станция за отпадни води, за да бъде работата ни напълно екологична.

В семейството на MANDRA ще откриете:
Бяло саламурено сирене MANDRA, зряло над 60 дни в специална среда, с изразен млечен вкус и перфектно балансирани киселинност и масленост, не твърде солено.
Кашкавал MANDRA с характерен традиционен вкус, идеална масленост, стегната и плътна консистенция.
Краве масло MANDRA с 82% масленост, страхотен млечен вкус и плътност.
Крема сирене MANDRA с нежна кремообразна структура и балансиран вкус, което позволява употребата му както за солени ястия, така и за десерти.“